Dostava

Dostava naročil je možna samo na območju Republike Slovenije. Vsa naročila dostavljamo z dostavno službo Pošta Slovenije. Cena dostave je pavšalna in znaša 3,50 EUR na poslan paket oz. pošiljko. V ceno so všteti stroški obdelave naročila, stroški pakiranja, ovojnina in poštnina. V primeru naročila v skupni vrednosti nad 100,00 EUR poštnine dodatno ne zaračunavamo. Pri plačilu po povzetju z gotovino si dostavna služba Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. V primeru plačila po predračunu na TRR podjetja stroška provizije za prenos kupnine ni. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji Pošti Slovenije ali v paketomatu, lahko tudi na bencinskem servisu Petrol ali bencinskem servisu MOL.
Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
V primeru akcijskih ugodnosti ali posebnih članskih ugodnosti se cene dostave spremenijo z objavljenimi akcijskimi pogoji.

Trajanje dostave: 1-2 delovna dneva

Trajanje dostave je odvisno od načina plačila. Pri plačilu po povzetju se naročeno blago odpremi še isti dan, ali najkasneje v dveh delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu na tekoči račun podjetja se naročeno blago odpremi po prejemu plačila oz. nakazila na tekoči račun podjetja. Če nam pošljete potrdilo o plačilu na trgovina@dd-trbovlje.si se naročeno blago lahko odpremi še isti dan.

V času ukrepov za zaščito pred okužbo z novim koronavirusom (Preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2) se lahko čas dostave podaljša.